Uw slimme oplossingen maken onze toekomst beter.
Dat wordt vandaag beloond.

 

Neem deel aan deBelfius Smart Awards en inspireer anderen met uw smart project!

Grote uitdagingen vragen om slimme oplossingen. Laat ons samen tonen dat België klaar is voor de uitdagingen van morgen en neem deel aan de Belfius Smart Awards 2016: de zoektocht naar vernieuwende projecten die maatschappelijke uitdagingen slim aanpakken.

De inschrijvingen voor de Belfius Smart Awards zijn inmiddels afgesloten. Meer info over de deelnemers vindt u op belfius.be/smartbelgium.

2 Belfius Smart City Awards

Welke lokale overheid of intercommunale kan de mooiste resultaten voorleggen dankzij een smart project?

  • Belfius Smart City Award voor een lokale overheid of intercommunale met < 30.000 inwoners
  • Belfius Smart City Award voor een lokale overheid of intercommunale met ≥ 30.000 inwoners

2 Belfius Smart Company Awards

Welk bedrijf, welke intercommunale of vzw ontwikkelde het meest succesvolle en innovatieve project met een positieve impact op de maatschappij of voor een openbaar bestuur of instelling uit de sociale sector?

  • Belfius Smart Company Award voor een bedrijf of intercommunale met < 10 mio omzet
  • Belfius Smart Company Award voor een bedrijf of intercommunale met ≥ 10 mio omzet

1 Belfius Smart Care Award

Slimme projecten vind je overal in de samenleving. En dus ook in het onderwijs, ziekenhuizen en andere zorgcentra. Welke zorg- of onderwijsinstelling kan het beste project voorleggen inzake technologische ontwikkeling, research, innovatie en maatschappelijke impact?

Wie kan een Belfius Smart Award winnen?

De Belfius Smart Awards richten zich tot lokale overheden, bedrijven, intercommunales, ziekenhuizen, scholen, rusthuizen en zorgcentra die op een slimme manier een antwoord geven op de uitdagingen van morgen.

Uw verhaal op belfius.be/smartawards

Alle ingediende projecten die voldoen aan de Belfius Smart Awards-criteria komen dit najaar aan bod op deze website. Deze site zal uitgebreid gepromoot worden door een mediacampagne via de communicatiekanalen van De Tijd, L’Echo en Belfius. Een vakjury selecteert 10 projecten per award. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een exclusief gala dat u zonder twijfel zal inspireren tot nieuwe smart projecten.